info@ensaco.be
+ 32 (0)16 90 84 35

QMS - Processverbetering

Uiteraard wilt u steeds uw bedrijf operationeel houden. Hier stopt echter niet bij!

Uw bedrijf moet performant zijn, maar ook blijven zodat de organisatie steeds evolueert en vooruitgaan.

Voor zowel KMO’s als grote organisaties betekenen wij een meerwaarde waardoor u efficiënter kan handelen en doen waar u goed in bent, ondernemen en strategieën uitstippelen.

Op verschillende gebieden kunnen wij u ondersteunen:

Interne auditing:

Door onze frisse blik als onafhankelijk consultant kunnen wij uw procedures, werkinstructies en -methodes kritisch bekijken en auditeren.

Externe leveranciersaudit:

Door onze ruime vakkennis en ervaring zijn wij goed geplaatst om uw leveranciers door te onderwerpen aan een leveranciersaudit. 

De resultaten van deze audit geven u een goed inzicht van uw leverancier op de HSEQ- werkgebieden zoals kwaliteitsbeheer, veiligheid en preventie en milieu.

Hierdoor gaat u in zee met een betrouwbare partner die de juiste goederen kan leveren onder de juiste vooropgestelde specificaties.

Opstellen kwaliteitbeheersysteem

Om uw bedrijf continu te laten verbeteren heeft u een systeem nodig om dit gestructureerd aan te nemen.  Hierdoor creëert u betrokkenheid van uw medewerkers en de hele hiërarchische lijn.

Wij implementeren samen met u een kwaliteitbeheersysteem (quality management systen) op basis van de gewenste ISO- normering.

  • ISO9001
  • ISO14001
  • ISO18001
  • ISO50000

Lean & Six Sigma

Wenst u uw organisatie nog performanter te maken? Dit kan steeds!

Lean Six Sigma zorgt ervoor dat je als bedrijf of als persoon continu en systematisch alles gaat verbeteren, elke dag opnieuw. In een wereld waar alles steeds sneller, efficiënter en beter moet, geloven wij in Lean Six Sigma als de meest effectieve verbetermethodiek. We brengen al uw bedrijfsprocessen in kaart, analyseren en optimaliseren met als doel de productiviteit te verhogen, de klanttevredenheid te vergroten of de operationele kosten te drukken.